Aanvragen subsidie verletkosten veiligheidsscholing

Subsidie verletkosten veiligheidstrainingen

Voor werkgevers is het mogelijk om subsidie van verletkosten aan te vragen. Er wordt subsidie verstrekt voor 50% van de verletkosten. Voor de verletkosten wordt een standaardtarief van € 40,- per uur gehanteerd, mits de opleiding gegeven wordt onder werktijd en het normale salaris wordt doorbetaald.

Voor het aanvragen van verletkosten dien je bewijsvoering in te dienen van deelname, zoals een getekende deelnemerslijst of certificaten.

Er kan geen beroep worden gedaan op subsidie voor verletkosten voor het volgen van de opleiding tot bedrijfshulpverlener (BHV), EHBO cursussen, toolboxtrainingen of leveranciersopleidingen.

Vraag subsidie en/of verletkosten aan voor veiligheidstrainingen

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het aanbod van Stichting Mijn Carrière geldt een aantal voorwaarden. Je kunt subsidie voor de opleidingskosten of verletkosten ontvangen wanneer:

  1. Jouw bedrijf valt onder de cao SAG (schilders, afwerkings- en glaszetbedrijf).
  2. De medewerker een vast of tijdelijk contract bij jouw bedrijf heeft.
  3. De medewerker pensioen opbouwt bij BPF Schilders.
  4. De medewerker geen zzp-er of uitzendkracht is.
  5. De medewerker momenteel geen bbl-leerling, stagiair of een zij-instromer is die een opleidingstraject volgt bij een opleidingsbedrijf;
  6. De medewerker geen re-integratie-activiteiten uitvoert. Deze activiteiten worden via andere bedrijven vergoed, zoals het UWV.

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.

Let op: de vergoeding voor verletkosten worden alleen toegekend als de laatste trainingsdag niet langer dan zes maanden geleden heeft plaatsgevonden

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
stel een vraag

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.