Actueel

Hier vind je het laatste nieuws over de sector en de Stichting Mijn Carrière. Ook staan hier de belangrijkste aankomende evenementen. 

Blog | Op de steiger 29-08-2022

‘Ik blijf mijn leven lang leren’

Jaarlijks volgt Inge Modderkolk (23) cursussen om zich verder te ontwikkelen als restauratie- en decoratieschilder. ‘Na school ben je nog lang niet uitgeleerd, dan begint het net.’

Lees meer
Nieuws 18-08-2022

Gratis training na de zomer? Vraag op tijd subsidie aan!

Ben je medewerker in de schildersbranche en wil je een gratis training volgen? Vergeet dan niet op tijd subsidie aan te vragen bij Stichting Mijn Carriere. Je kunt zelf subsidie aanvragen voor een training tot maar liefst € 1000 euro. Maar let op: doe dit vóórdat de training van start gaat. Alleen dan worden de kosten vergoed. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan betaalt Stichting Mijn Carrière de kosten aan de opleider.

Lees meer
Nieuws 21-06-2022

Gratis veiligheidstrainingen voor vakmensen in de schildersbranche

Van 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023 wordt de subsidieregeling Veilig Werken uitgebreid. Alle kosten van trainingen die veiligheid op de werkvloer verbeteren, worden volledig vergoed.

Lees meer

Agenda

Geen agenda items gevonden voor vandaag of toekomst

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
stel een vraag

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.