Actueel

Hier vind je het laatste nieuws over de sector en de Stichting Mijn Carrière. Ook staan hier de belangrijkste aankomende evenementen. 

Nieuws 24-06-2021

Stijgende lijn

Meer en meer vakmensen en werkgevers uit de schilders- en onderhoudsbranche weten hun weg te vinden naar de subsidiemogelijkheden van Stichting Mijn Carrière.

Lees meer
Nieuws 11-01-2021

Subsidieregeling Mijn Carrière uitgebreid

In 2021 kunnen medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven weer via Mijn Carrière subsidie aanvragen om zich te blijven ontwikkelen. Alle medewerkers hebben recht op een vergoeding van 2.500 euro waarmee zij in vier jaar tijd verschillende opleidingen, trainingen, adviesgesprekken of loopbaantrajecten kunnen volgen. Naast deze vergoeding kunnen medewerkers ook eenmaal in de vier jaar een adviesgesprek (maximaal 250 euro) én een loopbaantraject (maximaal 2.250 euro) aanvragen. Alle genoemde bedragen hoeven zij niet terug te betalen.

Lees meer
Nieuws 22-09-2020

‘Mijn Carrière’ voor duurzame inzetbaarheid van schilders.

We moeten allemaal langer doorwerken maar halen wel graag gezond onze pensioenleeftijd. Daarom staken FNV, CNV en OnderhoudNL de koppen bijeen en werd Stichting Mijn Carrière opgericht. De stichting biedt schilders en aanverwante vaklieden een platform om subsidie aan te vragen voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing. Voorzitter John van der Meer vertelt over het belang én de noodzaak.

Lees meer

Agenda

In verband met het Corona-virus staan er op dit moment geen evenementen gepland.

07-11-2019

Stichting Mijn Carrière aanwezig bij S.G.A. Vakdagen

Stichting Mijn Carrière is aanwezig op de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem. Tijdens deze vakbeurs vindt op 7 november de officiële kick- off plaats van Stichting Mijn Carrière.

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar.

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
Stel een vraag