Actueel

Hier vind je het laatste nieuws over de sector en de Stichting Mijn Carrière. Ook staan hier de belangrijkste aankomende evenementen. 

Nieuws 31-03-2023

Regeling veilig werken succesvol afgerond: honderden subsidies toegekend

Honderden werkgevers en werknemers zijn dankzij de tijdelijke regeling Veilig Werken met subsidie aan de slag gegaan met een training op het gebied van veilig werken. De regeling Veilig Werken liep van 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023. Tijdens deze regeling werden de kosten van trainingen die veiligheid op de werkvloer verbeteren, volledig vergoed. Werkgevers kregen 100% van de scholingskosten én de verletkosten vergoed van Stichting Mijn Carrière. Deze tijdelijke regeling is nu ten einde, maar de reguliere subsidieregeling op het gebied van veilig werken geldt nog steeds. Dat betekent dat je als werkgever 50 procent subsidie kunt aanvragen voor trainingen op het gebied van veiligheid.

Lees meer
Training 24-01-2023

SUSAG-workshops fysieke werkbelasting op 9 en 14 februari

Op donderdag 9 en dinsdag 14 februari organiseert SUSAG workshops ‘Fysieke werkbelasting’. Deze workshop is gratis te volgen voor alle ondernemers, HR-medewerkers, KAM coördinatoren en leidinggevenden in de branche.

Lees meer
Nieuws 07-12-2022

Werkgevers en medewerkers profiteren vanaf nu nog meer van het aanbod van Stichting Mijn Carrière

Goed nieuws voor medewerkers van schilders-, afwerkings-, vastgoed- en glaszetbedrijven. Zij kunnen namelijk ook in 2023 via Stichting Mijn Carrière subsidie aanvragen om zich te blijven ontwikkelen. Eerst hadden zij elke vier jaar recht op de vergoeding. Vanaf 1 januari 2023 hebben ze hier elk jaar recht op. Daarnaast kunnen werkgevers ook in 2023 weer verletkosten aanvragen.

Lees meer

Agenda

SUSAG-workshops fysieke werkbelasting op 9 en 14 februari

Geen agenda items gevonden voor vandaag of toekomst

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Veelgestelde vragen Vind direct je antwoord
Lees verder

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.