Loopbaanadviseurs

Via Stichting Mijn Carrière kan een keuze worden gemaakt tussen een loopbaanadviesgesprek of een uitgebreider loopbaantraject bij één van onze aangesloten loopbaanadviesbureaus. Ook voor het volgen van opleidingen van trainingen boven de 1.000 euro komen medewerkers in contact met een loopbaanadviesbureau.

Let op: een positief advies is nodig om subsidie te krijgen.

Loopbaanadviesbureaus

Een loopbaantraject heeft veel voordelen. We vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden en iedereen te helpen die hier gebruik van wil maken.

We hebben hier de aangesloten loopbaanadviesbureaus samengesteld:

Check eerst of je aan de voorwaarden voldoet en neem dan contact op met één van onze aangesloten loopbaanadviesbureaus. Zij regelen dat subsidieaanvragen op tijd bij ons binnenkomen.

Waarom een loopbaanadviesgesprek?

Een loopbaanadviesgesprek werkt heel motiverend. Het geeft de mogelijkheid om de vinger aan de pols te houden. Tijdens het adviesgesprek worden wensen en behoeftes in kaart gebracht. Hieruit volgt een advies waaruit duidelijk wordt welke vervolgstappen het beste genomen kunnen worden.

Voor trainingen boven de 1000 euro heeft een medewerker eerst een adviesgesprek nodig met een van de eerdergenoemde loopbaanadviesbureaus.

Waarom een loopbaantraject?

Een loopbaantraject bestaat uit meerdere gesprekken. Tijdens deze gesprekken beantwoordt de loopbaancoach vragen en worden de verschillende opties voor een goed loopbaantraject besproken.

Voorbeelden van loopbaanvragen:

  • Ik wil in een andere sector werken, maar welke functie past bij mij?
  • Ik heb hulp nodig met mijn cv en solliciteren, en waar vind ik de vacatures die bij mij passen?
  • Hoe kan ik blijven werken tot mijn pensioen?
  • Ik wil een opleiding doen maar wat zijn mijn mogelijkheden?

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Veelgestelde vragen Vind direct je antwoord
Lees verder

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.