Nieuws

Overzicht nieuwsberichten

Nieuws 24-06-2021

Stijgende lijn

Meer en meer vakmensen en werkgevers uit de schilders- en onderhoudsbranche weten hun weg te vinden naar de subsidiemogelijkheden van Stichting Mijn Carrière.

Lees meer
Nieuws 11-01-2021

Subsidieregeling Mijn Carrière uitgebreid

In 2021 kunnen medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven weer via Mijn Carrière subsidie aanvragen om zich te blijven ontwikkelen. Alle medewerkers hebben recht op een vergoeding van 2.500 euro waarmee zij in vier jaar tijd verschillende opleidingen, trainingen, adviesgesprekken of loopbaantrajecten kunnen volgen. Naast deze vergoeding kunnen medewerkers ook eenmaal in de vier jaar een adviesgesprek (maximaal 250 euro) én een loopbaantraject (maximaal 2.250 euro) aanvragen. Alle genoemde bedragen hoeven zij niet terug te betalen.

Lees meer
Nieuws 22-09-2020

‘Mijn Carrière’ voor duurzame inzetbaarheid van schilders.

We moeten allemaal langer doorwerken maar halen wel graag gezond onze pensioenleeftijd. Daarom staken FNV, CNV en OnderhoudNL de koppen bijeen en werd Stichting Mijn Carrière opgericht. De stichting biedt schilders en aanverwante vaklieden een platform om subsidie aan te vragen voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing. Voorzitter John van der Meer vertelt over het belang én de noodzaak.

Lees meer
Nieuws 18-05-2020

Interview Jeannette van Blitterswijk, ambassadeur Stichting Mijn Carrière

Jeannette van Blitterswijk spreekt als kersverse ambassadeur van Stichting Mijn Carrière met werkgevers uit de schilders- en onderhoudsbranche over duurzame inzetbaarheid.

Lees meer
Nieuws 26-03-2020

Een leven lang ontwikkelen met subsidie van Mijn Carrière

Het is in het belang van iedere werkgever dat medewerkers kunnen groeien, gemotiveerd blijven en behouden voor het bedrijf.

Lees meer
Nieuws 13-11-2019

Kick off Stichting Mijn Carrière

Voorzitter John van der Meer heeft op donderdag 7 november tijdens de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem de Stichting Mijn Carrière officieel gelanceerd.

Lees meer
Nieuws 07-11-2019

Lancering Stichting Mijn Carrière voor duurzame inzetbaarheid schilders

Voorzitter John van der Meer heeft op donderdag 7 november tijdens de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem de Stichting Mijn Carrière officieel gelanceerd. De stichting zet in op de duurzame inzetbaarheid van schilders en alle andere werknemers die vallen onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf.

Lees meer
Nieuws 08-10-2019

Mijn Carrière wijst de weg naar duurzame inzetbaarheid

Sinds 1 september is de website van Mijn Carrière in de lucht. Hier is het aanbod te vinden waarmee werknemers in de sector kunnen werken aan duurzame inzetbaarheid. “ Zie het als een kans, een cadeau”, zegt John Kerstens als werknemersvertegenwoordiger van Mijn Carrière in een artikel in het oktober nummer van OnderhoudNL.

Lees meer
Nieuws 30-08-2019

Stichting Mijn Carrière investeert in duurzame inzetbaarheid schilders

Het wordt steeds belangrijker om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Stichting Mijn Carrière wil daaraan een belangrijke bijdrage leveren. Schilders, glaszetters, behangers, metaalconserveerders, spuiters en andere werknemers die onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf vallen, komen via Mijn Carrière in aanmerking voor een financiële vergoeding voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing. Dat zegt voorzitter John van der Meer in een artikel in het februarinummer van OnderhoudNL.

Lees meer

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar.

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
Stel een vraag