Nieuws

18-08-2022

Gratis training na de zomer? Vraag op tijd subsidie aan!

Ben je medewerker in de schildersbranche en wil je een gratis training volgen? Vergeet dan niet op tijd subsidie aan te vragen bij Stichting Mijn Carriere. Je kunt zelf subsidie aanvragen voor een training tot maar liefst € 1000 euro. Maar let op: doe dit vóórdat de training van start gaat. Alleen dan worden de kosten vergoed. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan betaalt Stichting Mijn Carrière de kosten aan de opleider.

Welke trainingen kun je volgen?

Er zijn allerlei verschillende trainingen die je kunt volgen met subsidie van Stichting Mijn Carrière. Denk hierbij aan vaktechnische trainingen, zoals stukadoren, verfspuiten of behangen. Wil jij juist meer leren over bijvoorbeeld communicatie of leidinggeven? Dat is ook mogelijk. Denk hierbij aan een training leidinggeven, adviserend verkopen of omgaan met agressie. Vind meer voorbeelden van trainingen op de inspiratiepagina van Stichting Mijn Carrière.

Voorwaarden

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om subsidie aan te kunnen vragen. Denk aan:

Bekijk alle voorwaarden.

Subsidie aanvragen?

Heb jij al een keuze voor een training gemaakt? Bekijk dan direct hoe je subsidie aanvraagt.

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.