Nieuws

08-10-2019

Mijn Carrière wijst de weg naar duurzame inzetbaarheid

Sinds 1 september is de website van Mijn Carrière in de lucht. Hier is het aanbod te vinden waarmee werknemers in de sector kunnen werken aan duurzame inzetbaarheid. “ Zie het als een kans, een cadeau”, zegt John Kerstens als werknemersvertegenwoordiger van Mijn Carrière in een artikel in het oktober nummer van OnderhoudNL.

Betrokken bij de sector

Kersten kent de sector goed. Als jurist heeft hij jaren bij FNV gewerkt, onder andere als cao-onderhandelaar en beleidsmedewerker arbeidsvoorwaarden.

Ook was hij voorzitter van FNV Bouw. Daarna was hij vijf jaar lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Toen hij twee jaar geleden door de vakbond werd benaderd voor deze bestuursfunctie hoefde hij niet lang na te denken. “Ik heb affiniteit met de sector, met arbeidsmarktzaken en beschik over bestuurlijke ervaring”, aldus Kersten. Hij combineert deze functie met zijn werkzaamheden in de Tweede Kamer.

Hij ziet het als belangrijke missie van Mijn Carrière om werknemers en werkgevers in de sector bewust te maken van duurzame inzetbaarheid.

Bekijk het hele artikel >

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.