Nieuws

31-03-2023

Regeling veilig werken succesvol afgerond: honderden subsidies toegekend

Honderden werkgevers en werknemers zijn dankzij de tijdelijke regeling Veilig Werken met subsidie aan de slag gegaan met een training op het gebied van veilig werken. De regeling Veilig Werken liep van 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023. Tijdens deze regeling werden de kosten van trainingen die veiligheid op de werkvloer verbeteren, volledig vergoed. Werkgevers kregen 100% van de scholingskosten én de verletkosten vergoed van Stichting Mijn Carrière. Deze tijdelijke regeling is nu ten einde, maar de reguliere subsidieregeling op het gebied van veilig werken geldt nog steeds. Dat betekent dat je als werkgever 50 procent subsidie kunt aanvragen voor trainingen op het gebied van veiligheid.

Enorme boost thema veiligheid op de werkvloer

De tijdelijke regeling heeft gezorgd voor een grote toename in het aantal subsidie die Stichting Mijn Carrière verstrekt om werkgevers te stimuleren werk te maken van veilig werk. Wil jij als werkgever ook je werknemers faciliteren en stimuleren om veilig aan de slag te gaan? Dan kun je vanaf 1 april 2023 gewoon weer gebruik maken van de reguliere regeling, waarbij je 50 procent van de kosten op het gebied van veiligheid vergoed krijgt. Bekijk meer informatie en de voorwaarden.

Stichting Mijn Carriere dankt opleiders voor hun inzet

Als Stichting Mijn Carrière willen we graag alle opleiders die hebben meegewerkt aan de bekendheid van de regeling Veilig Werken van harte danken voor hun inzet. Deze opleiders die trainingen verzorgen op het gebied van veiligheid zijn:

Stichting Mijn Carrière investeert ook in vakontwikkeling

Wist je dat Stichting Mijn Carrière niet alleen investeert in veiligheid in de sector, maar ook vakontwikkeling? Wij steunen werknemers bij het volgen van trainingen en/of het krijgen van loopbaanadvies, met als doel: nog beter te worden in het vak en gezond én met veel plezier aan het werk blijven! Ben jij werknemer en val je onder de cao voor Schilders-, Afwerkings-, Vastgoed- en Glaszetbedrijf? Bekijk dan de subsidiemogelijkheden voor jouw ontwikkelwensen.

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.