Nieuws

24-11-2021

Tijdelijke actie! Verleturen vergoed e-learning tijdens thuisquarantaine Covid-19

Zit jouw medewerker verplicht in thuisquarantaine én volgt hij of zij tijdens werktijd een e-learning op het platform MijnVakMijnOntwikkeling?

Dan kun je als werkgever hiervoor een verletvergoeding aanvragen. Dit is een tijdelijke actie van Stichting Mijn Carrière in samenwerking met OnderhoudNL. Deze actie is opgezet wegens het stijgend aantal medewerkers dat in thuisquarantaine zit door oplopende besmettingen.

Vraag hier subsidie aan.

Wat houdt deze actie precies in?

Wij bieden vakmensen die onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf (SAVG) vallen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarom kun je nu tijdelijk de verleturen van je medewerkers die in verband met quarantaine verplicht thuiszitten, declareren. Het gaat dan om de tijd die je medewerkers tijdens de quarantaine hebben besteed aan het volgen van e-learnings en toolboxen van het platform MijnVakMijnOntwikkeling. We hanteren hiervoor een standaardbedrag van € 40 per uur.

Ontwikkelen en declareren: 4 stappen

Alle medewerkers onder de cao SAVG kunnen de e-learnings en toolboxen van MijnVakMijnOntwikkeling gratis volgen. Hierna kun je als werkgever subsidie aanvragen. Je regelt dit in vier eenvoudige stappen:

  1. Als werkgever kun je in de administratiefunctie (admin) van MijnVakMijnOntwikkeling e-learnings en toolboxen aan je medewerkers toewijzen.
  2. Je medewerkers gaan aan de slag met de e-learning en/of toolbox.
  3. Hebben je medewerkers deze e-learning of toolbox voltooid? Dan verschijnt dit in je admin-functie.
  4. Declareer de verleturen via het aanvraagformulier met een screenshot van de per medewerker afgeronde e-learnings en toolboxen die voor declaratie in aanmerking komen.

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.