Nieuws

29-08-2019

Website live

De website en het loopbaanportal van Stichting Mijn Carrière zijn vanaf 1 september live. Wat houdt dit voor jou als werkgever of werknemer die onder de CAO van het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf valt in?

Stichting Mijn Carrière, opgericht door OnderhoudNL en de vakorganisaties FNV en CNV, investeert in de duurzame inzetbaarheid en veilig werken in de sector. Dat doet Stichting Mijn Carrière door werknemers in de sector financieel te ondersteunen bij het werken aan hun duurzame inzetbaarheid, het behouden van hun eigen werk of het verkrijgen van ander passend werk.

De website Start Mijn Carrière biedt informatie over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing. Klik op de pagina’s voor werknemers of werkgevers voor meer informatie. Voldoet jouw aanvraag of die van jouw werknemer aan de voorwaarden voor subsidie die op deze website staan vermeld? Dan kan de aanvraag worden ingediend via het Mijn Carrière loopbaanportal.

Heb je een vraag en kan je het antwoord niet op deze website terugvinden? Neem dan contact op met onze helpdesk via het contactformulier.

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.