Over ons

We moeten langer doorwerken en gezond de pensioendatum halen is van groot belang. Het werk kan zwaar worden. Daarom investeert Stichting Mijn Carrière, opgericht door OnderhoudNL en de vakorganisaties FNV en CNV, in de duurzame inzetbaarheid en veilig werken in de sector.

Dat doet Stichting Mijn Carrière door werknemers in de sector financieel te ondersteunen bij het werken aan hun duurzame inzetbaarheid, het behouden van hun eigen werk of het verkrijgen van ander passend werk. De portal biedt werknemers, werkgevers en coachingspartijen een platform om subsidie aan te vragen voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing. Dat helpt werknemers om inzicht te krijgen in hun eigen wensen en mogelijkheden en wat er voor nodig is om te werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

Ook werkgevers profiteren van het aanbod van Stichting Mijn Carrière. Werknemers groeien door, waardoor ze behouden kunnen blijven voor het bedrijf, de productie gaat omhoog en de uitval omlaag. Daarnaast kunnen werkgevers de verletkosten declareren. Hiermee krijgen ze compensatie voor de salariskosten voor de dagen dat de werknemer bijvoorbeeld een opleiding volgt.

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het aanbod van Stichting Mijn Carrière en om in aanmerking te komen voor de bijbehorende subsidie, geldt een aantal voorwaarden.

Organisatie

Het bestuur van Stichting Mijn Carrière bestaat uit:

  • John van der Meer (voorzitter)
  • Marius Rutges (werkgeversvertegenwoordiger)
  • John Kerstens (werknemersvertegenwoordiger)

De stichting heeft een Raad van Toezicht, die toezicht houdt op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken. In de Raad van Toezicht zijn benoemd:

  • Ruud Maas (OnderhoudNL)
  • Frits Smits (OnderhoudNL)
  • Peter Roos (FNV)
  • Roel van Dijk (CNV)

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Veelgestelde vragen Vind direct je antwoord
Lees verder

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.