Voorwaarden

De subsidieportal van stichting Mijn Carrière biedt medewerkers die vallen onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf de mogelijkheid om aan hun duurzame inzetbaarheid te werken. Wil jij bijvoorbeeld een training volgen of loopbaanadvies krijgen om een stap te maken in je loopbaan? Stichting Mijn Carrière kan je helpen.

Om deel te kunnen nemen aan het aanbod van stichting Mijn Carrière en om in aanmerking te komen voor de bijbehorende subsidie, geldt wel een aantal voorwaarden. De werknemer moet:

Medewerkers hebben eens per vier jaar recht op een loopbaanadviesgesprek en/of loopbaantraject en/of opleiding. Regelingen kunnen gecombineerd worden.

Subsidie voor scholingen

Stichting Mijn Carrière biedt medewerkers de volgende subsidies:

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.

Loonverlet

Voor werkgevers is het mogelijk om loonverlet aan te vragen. Indien jouw personeel een scholing volgt en daarvoor subsidie heeft aangevraagd via Stichting Mijn Carrière, dan kun je als werkgever de niet gewerkte uren van je personeel declareren. Er is een vast uurloon bepaald op 40 euro per uur, waarbij subsidie mogelijk is tot maximaal 1000 euro. Deze verletkosten kunnen worden aangevraagd via de subsidieportal.

Verletkosten bij veiligheidstraining

Wanneer jouw personeel een (betaalde of gratis) training volgt die bijdraagt aan de veiligheid en door het volgen van deze opleiding niet inzetbaar is geweest voor klanten, kun je 50% van de verletkosten vergoed krijgen via Stichting Mijn Carrière. Het uurtarief hiervoor is bepaald op €40,- waarvan 50% subsidie kan worden aangevraagd. Dat komt neer op €20,- per uur per persoon.

Vraag hier subsidie aan voor de verletkosten bij het volgen van een veiligheidsscholing.

Scholingsactiviteiten veiligheid

Voor werkgevers is het mogelijk trainingen gesubsidieerd te krijgen die als doel hebben de veiligheid op het werk te verbeteren. Maximaal 50% van de scholingskosten worden hierbij vergoed. Er kan geen beroep worden gedaan op subsidie voor de opleiding van bedrijfshulpverlener (BHV) of leveranciersopleidingen.

Vraag hier subsidie aan voor opleidingskosten van scholingsactiviteiten veiligheid. 

 

Loopbaanadvies

Zie voor meer loopbaanadvies onderstaande aangesloten loopbaanadviseurs:
St. Mijn Loopbaancoach
James
BeLife
Focus Nederland

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar.

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
Stel een vraag