Voorwaarden

Het loopbaanportal van stichting Mijn Carrière biedt medewerkers die vallen onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf de mogelijkheid om aan hun duurzame inzetbaarheid te werken. Wil jij bijvoorbeeld een training volgen of loopbaanadvies krijgen om een stap te maken in je loopbaan? Stichting Mijn Carrière kan je helpen.

Om deel te kunnen nemen aan het aanbod van stichting Mijn Carrière en om in aanmerking te komen voor de bijbehorende subsidie, geldt wel een aantal voorwaarden. De werknemer moet:

Medewerkers hebben eens per vier jaar recht op een loopbaanadviesgesprek en/of loopbaantraject en/of opleiding. Regelingen kunnen gecombineerd worden.

Subsidie voor scholingen

Stichting Mijn Carrière biedt medewerkers de volgende subsidies:

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.

Loonverlet

Ter compensatie voor niet doorbetaald loon is er voor de regelingen loopbaantraject en bij de regeling opleidingen boven de 500 euro een loonverletregeling mogelijk. Dit is mogelijk tot een subsidie van maximaal 1000 euro. Het vaste uurloon is hierbij bepaald op 40 euro.

Scholingsactiviteiten veiligheid

Voor werkgevers is het mogelijk trainingen gesubsidieerd te krijgen die als doel hebben de veiligheid op het werk te verbeteren. Maximaal 50% van de scholingskosten worden hierbij vergoed. Er kan geen beroep worden gedaan op subsidie voor de opleiding van bedrijfshulpverlener (BHV) of leveranciersopleidingen.

Aanvragen kunnen worden ingediend via het Contactformulier formulier op de website Start Mijn Carrière t.a.v. Edwin Bouwers.

Voor meer loopbaanadvies zie onderstaande aangesloten loopbaanadviseurs:
St. Mijn Loopbaancoach
James
BeLife
Focus Nederland

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar.

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
Stel een vraag