Voorwaarden

Verdient jouw carrière onderhoud? Als schilder, voorman, glaszetter, behanger, projectleider, uitvoerder, calculator of werkvoorbereider kan jij via Stichting Mijn Carrière gratis trainingen volgen of loopbaanadvies krijgen. Bekijk hier de voorwaarden.

Om gebruik te maken van jouw scholingscheque tot 2500 euro zijn er de volgende voorwaarden:

  1. Je hebt een vast of tijdelijk contract en valt onder de cao schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven.
    Ben je op dit moment werkloos, maar heb je niet langer dan zes maanden geleden in deze bedrijfstak gewerkt? Ook dan kan je vergoeding voor scholing aanvragen.
  2. Je bouwt je pensioen op bij BPF Schilders.
  3. Je bent geen zzp-er of uitzendkracht.
  4. Je bent op dit moment geen bbl-leerling, stagiair of een zij-instromer die een opleidingstraject volgt bij een opleidingsbedrijf;
  5. Je voert op dit moment geen re-integratie-activiteiten uit. Deze activiteiten worden via andere bedrijven vergoed, zoals het UWV. Is hier bij jou sprake van? Neem hierover contact op met jouw leidinggevende.

Let op: Alleen subsidies waarvan de factuurdatum niet langer dan zes maanden is verlopen worden toegekend.
Let op werkgevers: de vergoeding voor verletkosten worden alleen toegekend als de laatste trainingsdag niet langer dan zes maanden geleden heeft plaatsgevonden.

Twijfel jij nog over je volgende stap?

Kan jij hulp gebruiken bij het kiezen van een cursus of training die bij jou past?  Je kan daarover het gesprek aangaan met je leidinggevende. Maar onze loopbaanadviseurs helpen je ook graag! Zij bespreken met je wat er mogelijk is binnen of buiten de branche.

Naast de scholingscheque heb je eens in de vier jaar recht op:

Bij scholing vanaf 1.000 euro is het nodig om eerst een adviesgesprek met de loopbaanadviseur aan te gaan. Het (positieve) advies van de loopbaanadviseur is een voorwaarde om de subsidie te krijgen. De volgende loopbaancoaches helpen je graag verder:

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.


Werkgevers

Bovenstaande informatie is gericht op werknemers. Bekijk hier de informatie en voorwaarden voor werkgevers.

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar.

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
Stel een vraag