Investeer in jouw personeel

De vergoedingen van Stichting Mijn Carrière maken het gemakkelijker en goedkoper om te investeren in het verder ontwikkelen, verbreden en doorgroeien van jouw vakmensen. Maak als werkgever of HR-medewerker nu het verschil! Bekijk hieronder ons aanbod.

Opleidingen

Je kan als werkgever jaarlijks subsidie voor opleidingen voor medewerkers aanvragen. De werknemer geeft bij indiening toestemming dat zijn/haar ontwikkelbudget (t.w.v. 2500 euro) wordt gebruikt voor het volgen van trainingen/opleidingen. Als werkgever kan je ook verletkosten aanvragen. Hiervoor geldt een maximum van 7,5 uur per dag.

 

Veilig werken

Het is mogelijk om trainingen gesubsidieerd te krijgen die als doel hebben om de veiligheid op het werk te verbeteren. Maximaal 50% van de scholingskosten worden hierbij vergoed. Ook verletkosten worden vergoed. Hiervoor geldt een maximum van 7,5 uur per dag.

Adviesgesprek

Een loopbaantraject of een adviesgesprek kan helpen als jouw medewerker met vragen of twijfels zit. Een loopbaantraject helpt een medewerker die wil groeien, maar het gevoel heeft dat hij/zij stilstaat.

Voorwaarden

Om gebruik te maken van de vergoedingen gelden een aantal voorwaarden. Zo moet je als werkgever vallen onder de werkingssfeer van de CAO SAVG. Daarnaast heeft de medewerker voor wie een vergoeding wordt aangevraagd een vast of tijdelijk contact bij jouw organisatie en bouwt die pensioen op bij BPF Schilders.

Uitlegvideo's

Wil je meer uitleg over hoe je verletkosten kunt declareren of hoe je subsidie kunt aanvragen? Bekijk dan deze video’s.

Benieuwd wat andere werkgevers van de mogelijkheden van Mijn Carrière vinden?

Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, glaszetters, behangers, UTA-werknemers en alle andere werknemers die onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf vallen. Waarom dit van belang is? Deze werkgever vertelt het.

Stichting Mijn Carrière biedt mogelijkheid bij- en omscholing

Ben jij schilder, glaszetter, behanger of UTA-werknemer? Stichting Mijn Carrière biedt jou de mogelijkheid voor bijscholing of omscholing.

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Veelgestelde vragen Vind direct je antwoord
Lees verder

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.