Werkgevers

De vraag naar vakmensen wordt groter en groter. De wereld verduurzaamt en vraagt om nieuwe technieken en andere werkwijzen. De aanwas van nieuwe vakmensen is beperkt, dus het behouden en ontwikkelen van huidige werknemers is belangrijker dan ooit.

Maak als werkgever of HR-medewerker nu het verschil! De vergoedingen van Mijn Carrière maken het gemakkelijker en goedkoper om te investeren in het verder ontwikkelen, verbreden en doorgroeien van jouw vakmensen.

Investeren in de ontwikkeling van mijn vakmensen

De veiligheid op het werk verbeteren

Wil je meer uitleg over hoe je verletkosten kunt declareren of hoe je subsidie kunt aanvragen? Bekijk dan deze video’s waarin Jeannette van Blitterswijk uitlegt hoe je dit doet. Wil je weten welke subsidies er kunnen worden aangevraagd? Download dan onze handleiding! Klik hier!


Het aanvragen van subsidie voor veiligheidstraining

Jeannette van Blitterswijk legt in deze video uit hoe je subsidie aanvraagt voor veiligheidstraining van je medewerker(s).


Het aanvragen van compensatie van verletkosten

Bekijk hier hoe je verletkosten kunt declareren bij Stichting Mijn Carrière.


Benieuwd wat andere werkgevers van de mogelijkheden van Mijn Carrière vinden? Bekijk onderstaande video!

Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, glaszetters, behangers, UTA-werknemers en alle andere werknemers die onder de cao voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf vallen. Waarom dit van belang is? Deze werkgever vertelt het.


Voorwaarden

Om gebruik te maken van de vergoedingen gelden een aantal voorwaarden. Zo moet je als werkgever vallen onder de werkingssfeer van de cao SAG. Daarnaast heeft de medewerker waarover een vergoeding wordt aangevraagd een vast of tijdelijk contact bij jouw organisatie en bouwt men pensioen op bij BPF Schilders.
Bekijk hier alle voorwaarden.

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Contactformulier Antwoord binnen 2 werkdagen
stel een vraag

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.