Meld je direct aan

Ontvang 100% vergoeding voor opleiding en loopbaanadvies! Check eerst voordat je aanmeldt of je aan de voorwaarden voldoet.

Subsidie voor vakmensen

Bij Mijn Carrière staat een persoonlijk budget voor je klaar. Met dit budget kan je gratis trainingen, loopbaanadvies en/of omscholing volgen. De trainingen die voor het persoonlijk budget in aanmerking komen, zijn zeer gevarieerd. Als het maar past bij jouw ontwikkeling als vakman/vrouw! Denk aan:

Let op: de kosten voor een training of opleiding worden altijd uitgekeerd aan de opleider. Het bedrag wordt vervolgens automatisch afgeschreven van jouw persoonlijk budget.

Je kunt de trainingen volgen bij erkende opleiders (zoals een ROC, LOI, NTI, etc.) of bij bekende opleiders in de bedrijfstak, waaronder OnderhoudNL en Savantis. Wil je de training liever bij een andere opleider volgen? Dat kan. Maar vraag dan eerst bij onze helpdesk na of Mijn Carrière de opleider vergoedt.

Voorwaarden

De 3 meest gestelde vragen

Ga naar alle vragen

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Veelgestelde vragen Vind direct je antwoord
Lees verder

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.