100% vergoeding voor opleiding en loopbaanadvies

Met subsidie van Stichting Mijn Carrière ontvangt de werknemer 100% vergoeding voor opleiding en loopbaanadvies. Wil jij je aanmelden voor een subsidie? Check dan eerst of je aan de voorwaarden voldoet.

Wat is de regeling?

Bij Stichting Mijn Carrière staat jaarlijks een ontwikkelbudget van 2.500 euro voor de werknemer klaar. Met dit budget kan de werknemer diverse opleidingen en trainingen volgen. Naast deze vergoeding kan de vakman/vrouw een adviesgesprek van maximaal 250 euro én een loopbaantraject van maximaal 2.250 euro aanvragen.

De werkgever kan namens de werknemer ook een aanvraag indienen. De werkgever is dan wel verplicht een ondertekend toestemmingsformulier van de werknemer met de aanvraag mee te sturen.

Hoe werkt het?

 1. De opleiding, training, adviesgesprek of loopbaantraject is op het moment dat je de subsidieaanvraag indient nog niet gestart.
 2. Je dient daarom als werknemer (of werkgever) dus eerst een subsidieaanvraag in via ons portaal.
 3. Let op: kost de training meer dan 1.000 euro? Dan neem je eerst contact op met een van onze loopbaanadviseurs. Een positief advies is nodig om subsidie te krijgen.
 4. Wanneer de aanvraag is geaccepteerd, kan de werknemer de gewenste opleiding, training, adviesgesprek of loopbaantraject volgen.
 5. Wij betalen vervolgens het opleidingsbedrag uit aan de opleider.

Welke gegevens heb ik nodig?

Je dient de aanvraag in via ons portaal. Zorg ervoor dat je de volgende informatie alvast bij de hand hebt:

 1. Gegevens werknemer, inclusief meest recente loonstrook
 2. Dien je als werkgever de aanvraag voor de werknemer in? Dan stuur je een ondertekend toestemmingsformulier van de werknemer met de aanvraag mee
 3. De gegevens van de werkgever (naam en plaats)
 4. Naam opleider en training
 5. Kosten van de training
 6. Duur en doel van de training

Welke trainingen kan de werknemer volgen?

De trainingen die voor het persoonlijk budget in aanmerking komen, zijn zeer gevarieerd. Als het maar past bij jouw ontwikkeling als vakman/vrouw! Denk aan:

Je kunt de trainingen volgen bij erkende opleiders (zoals een ROC, LOI, NTI, etc.) of bij bekende opleiders in de bedrijfstak, waaronder OnderhoudNL en Savantis. Wil je de training liever bij een andere opleider volgen? Dat kan. Maar vraag dan eerst bij onze helpdesk na of Mijn Carrière de opleider vergoedt.

Let op: trajecten op het gebied van gezondheidscoaching wordt niet door ons vergoed. Bij SUSAG kun je terecht voor trajecten als het verminderen van bewegingsklachten, gezond eten en drinken, stoppen met roken, etcetera.

Voorwaarden

De 3 meest gestelde vragen

Ga naar alle vragen

Heb je nog vragen? Stichting Mijn Carrière staat voor je klaar

Telefoon Snel persoonlijk contact
088 008 45 95
E-mail Antwoord binnen 2 werkdagen
Stuur een e-mail
Veelgestelde vragen Vind direct je antwoord
Lees verder

We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.